miercuri, 19 octombrie 2022

Biblia 2.0 sau Parabolicele lui Gizăs (pe înțelesul generației Y)

Din sfaturile sfântului Wireless despre cum poți să intri în Împărăția share-urilor


Fă-ți propriul tău chip cioplit, fotografiat sau filmat, și închină-te lui în fiecare zi. Tu ești dumnezeul tău și alt dumnezeu decât tu însuți să nu ai, căci un dumnezeu narcisist ești și doar pe tine să te iubești.

Adu-ți aminte în fiecare zi să îți faci un selfie și să distribui imagini online ca să te simți bine cu tine însuți și bine să-ți fie ție în lumea digitală.

Iubește-l pe aproapele tău așa cum îți iubești telefonul mobil, căci cine iubește telefonul pe sine se iubește, iar cine își urăște telefonul pe lumea aceasta, nu va fi alături de telefon nici pe lumea cealaltă.

Eu sunt bicicleta, trotineta și mașina electrică, cel care nu se va încărca de la priză va arde în focurile veșnice ale ecologiei și cel care se va cupla la energia verde va trăi pentru totdeauna.

Mai repede va intra cablul de HDMI în gaura de USB decât va intra priza de Apple la telefoanele cu Android.

Dați lui Bill Gates ceea ce e a lui Gates și lui Jeff Bezos ceea ce e a lui Bezos.

Dacă cineva te pleznește peste obrazul drept fă o plângere pe platformele de socializare, scrie o petiție online și denunță-i pe abuzatori pe Facebook sau Twitter. Împroașcă pe Internet cu înjurături și intră pe paginile altora unde vei scrie comentarii dezgustătoare ca să te simți bine în fiecare zi. 

Acela dintre voi care va vrea să fie cel dintâi să posteze primul, iar cel care va fi cel din urmă nu va primi like-uri și nu va vedea Împărăția share-urilor.

Fă și distribuie cât mai multe imagini falsificate, trucate sau mincinoase și crede în ele. Cei care nu vor crede în teoriile conspirației vor vrednici să fie desprieteniți, pentru că cel care nu cred în inepții nu-l va vedea pe dumnezeul Internetului.

Să nu ai odihnă la postat, șapte zile pe săptămână, douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru zi uită-te la ecrane și distribuie inepții, ca bine să îți meargă pe această lume și pe cealaltă paralelă ei.

Crede tot ceea ce vezi pe ecrane, la televizor sau pe Internet, căci cel ce nu cercetează informațiile este cu adevărat fiul Onlineului.

Adevărat vă spun vouă că de nu veți mânca tofu și avocado nu veți gusta din viața veșnică și nici porțile sălilor de fitness nu vi se vor deschide. Veți fi blestemați să aveți grăsimi pe corp și colesterolul vă va arde sufletele.

Cereți și vi se va da, căci tot ceea ce vreți vi se cuvine și toate drepturile omului sunt ale voastre. Zbierați dacă nu primiți ceea ce vreți și protestați dacă nu vi se oferă ceea ce vă doriți. A voastră este dreptatea și îndreptățirea cât va ține sfântul Wireless cu voi.

Eu și Internetul suntem una, căci cine are Internet mă are pe Mine, iar cine are Bluetooth este binecuvântat.

Fericiți cei care descarcă filme și binecuvântați sunt cei care se uită la seriale online, căci a lor este creierul prăjit și circumvoluțiunile precum canapeaua bine așternută.

Râvnește mereu la imaginea aproapelui tău, privește vedetele despuiate și dorește-ți să fii ca ele, căci la cine privești, ca acela ești.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire